AMTS Auto Friss Rendezvény 

AMTS: lesz de nem hivatalos, mert mindenkinek elküldték csak a sajtó maradt ki!

Szeretnénk közölni egy nem hivatalos információt mert szeretnénk, hogy tudjátok. Várjuk a hivatalos sajtó emailt talán kapunk, talán nem! Eddig a következőket vélhetjük: AMTS lesz de nem akkor amikor mondták – erről elvileg kaptunk információt vagyis nem!

 

Ahogyan korábban már jeleztük Ön felé, egy júniusi időponttal készültünk fel arra az esetre, ha a körülmények nem tennék lehetővé az AMTS márciusi megszervezését. Habár szerencsére már erősen látszik a fény az alagút végén, a dolgok jelen állása szerint a tavaszi dátum még nagyon bizonytalan a rendezvény megtartására.

Bízunk benne – és jelenleg minden jel erre mutat – hogy a tömeges oltásnak köszönhetően nyárnál sokkal hamarabb feloldásra kerülhetnek a jelenlegi korlátozások, egy ekkora volumenű nemzetközi show-t viszont nem lehet egyik napról a másikra összerakni. Emellett természetesen kiállítónkat és partnereinket sem szeretnénk az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartani, így azt a döntést hoztuk, hogy az Automobil és Tuning Show-t – a rendezvény történetében először – nyáron tartjuk meg.

Időpontunk: 2021. június 25-27., Hungexpo

Kiállítóink felé minden feltételünk változatlan, a 2020-as időpontra lefoglalt, 2021-re átregisztrált helyek és szolgáltatások extra költségek nélkül, a jövő évi dátumra élnek. Amennyiben Ön még nem regisztrált a rendezvényre idén, vagy nincs élő szerződése velünk a jövő évre, ez esetben erre az email-re válaszolva jelezheti részvételi szándékát a 2021-es rendezvényünkre.

A show-ra már most gőzerővel készülünk, kiállítóink és látogatóink biztonsága érdekében, az országos tisztifőorvos és az Operatív Törzs ajánlásait figyelembe véve, mindig az aktuális járványügyi állapotoknak megfelelő intézkedéssekkel. Ami biztosan marad, hogy az AMTS minden eddiginél nagyobb területen, sokkal szellősebb standelhelyezéssel, szélesebb közlekedőkkel valósul meg. Az elsők között vesszük birtokba a Hungexpo két vadonatúj csarnokát, így a show összesen 6 pavilont és jókora külteret, több mint 150.000 m2-t tölt majd meg. A hatalmas területen úgy rendezzük el az egyes tematikákat, látványosságokat és a programokat, hogy a lehető legegyenletesebben osszuk szét rajta a látogatókat. Ezen felül, több mint 50 helyen kihelyezett fertőtlenítő pontok, a beléptetésnél pedig hő- és fertőtlenítőkapuk teszik mindenki számára biztonságosan élvezhetővé a rendezvényt.

Related posts